Indietro
Prodotto precedente
Bamboo Zenn 28,000 rsd 59,300 rsd
21,000 rsd 44,475 rsd
Prodotto successivo
Naddušek Maxi Flex 5,750 rsd 10,200 rsd
4,313 rsd 7,650 rsd
Akcija!

Harmony

25,600 rsd 52,350 rsd
19,200 rsd 39,263 rsd

Dušek je napravljen od posebne HR pene koja poseduje inovativne anatomske zone i u gornjem i u donjem delu.  Sedmozonski profil pruža optimalnu podršku svakom delu vašeg tela. Zahvaljujći visokoj elastičnosti HR pene ovaj dušek pruža vrhunsku potporu tela uz površinsku udobnost i mekoću.

 

Poništi
Šifra: - Kategorije ,
Detaljnije

Detaljnije

Sastav dušeka Harmony:

1.  Skidajuća navlaka od 330grama stretch pletenine koja štiti od bakterija, grinja i uklanja neželjene mirise i na taj način pozitivno utiče na očuvanje zdravlja

2. YUFLIN

3. Zaštitno platno

4. HR (high resilient) pena profilisana u 7 zona

5. 3D AIR MESH traka, po sredini bočnih strana dušeka koja obezbeđuje visoki stepen prozračnosti, omogućuje bolju razmenu vlage i zdravu mikroklimu koja je neophodna i za zdrav san

 

O dušeku

Harmony je superioran dušek iz najnovije kolekcja dušeka BONNELI. Ima jezgro od vrhunske 7-zonske profilisane HR pene koja se izvrsno prilagođava konturama vašeg tela, garantujući miran, kvalitetan i revitalizirajući san.

Zahvaljujući profilisanim strukturama ležećeg dela jezgra možemo reći da ovaj dušek ima i anidekubitalna svojstva.

HR pena je hladno livena pena, materijal visokog kvaliteta i nastala je na principu lomljenja ćelija guste pene.

Ovaj dušek obezbeđuje izuzetnu elatičnost, udobnost i prilagodljivost različiti položajima tela, a zahvaljujući otvorenim strukturama svojih ćelija HR pena ima veću prozračnost i dugotrajnija je u odnosu na druge PU pene.

Optimalnu odobnost koju ovaj dušek pruža, obogaćue originalna navlaka, za čiji je higjenski aspekt i zaštitu od neželjenih efekata štetnih bakterija zaslužna 350 gramska streč pletenina koja je izrađena na bazi EXTRAFRESH tretmana.Takođe zahvaljujući, tzv. ECORYTMIC obradi ovog platna navlaka dobija posebna svojstva za oporavak tela od nagomilanog dnevnog stresa.

Dušek Harmony je mnogo više od klasičnog dušeka. To je put ka vrhunskoj regeneraciji tela svake noći.