Indietro
Prodotto precedente
Demetra 24,900 rsd 52,400 rsd
18,675 rsd 39,300 rsd
Prodotto successivo
Bamboo Zenn 28,000 rsd 59,300 rsd
21,000 rsd 44,475 rsd
Akcija!

King Memo

28,900 rsd 59,300 rsd
21,675 rsd 44,475 rsd

Udobnost, kompaktnost, čvrstoća, postojanost, dugotrajnost, sigurnost, pouzdanost… Sve su to karakteristike ovog izuzetnog dušeka, namenjenog i za vaš dom, ali i za opremenja svih kategorija hotela, apartmana, hostela…

Poništi
Šifra: king memo Kategorije ,
Detaljnije

Detaljnije

King Memo – presek dušeka:

  1. Neskidajuća štepana navlaka sa antialergijskom i antibakterijskom zaštitomGore: strech platno THERMIC thermainteligent comfort, inteligentno platno koje eliminiše temperaturne oscilacije ,pamtni termoregulator za kreiranje idealne mikroklime spavanjaŠtepano sa 1cm piing PU+ koflin 300 gDole: Cvilih, belo štepano platno
  2. Paspul traka plavo bele boje (gore i dole), po sredini belo plava trakica Bonneli
  3.  YUFLIN
  4.  MEMORY visco-elastična pena debline 3cm (gore)
  5.  HR pena debljine 3 cm (gore)
  6.  SKY CELL pena S25, debljine 2 cm (gore)
  7.  ECOFLIC tvrdo impregniran (obostrano)
  8.  Ojačano Bonnel žičano jezgro 14 cm
  9.  COMFORT PU T25 debljine 3cm (dole)
  10.  Ivična ojačanja od COMFORT pene 8cm

Dušek KING MEMO se ubraja u najkvalitetnije dušeke sa klasičnim BONNELI žičanim jezgrom. Pripada grupi tvrđe elastičnih dušeka i idealan je za osobe sa povećanom telesnom težinom.

Jezgro je izrađeno od jače i kvalitetnije čelične žice koja ima veću otpornost, postojanost i tvrdoću. Obložen je termofiksiranim ekološkim filcem čime se obezbeđuje čvrsta, a istovremeno i nežna podloga za skladan i zdrav san.

Pored žičanog jezgra ovaj dušek ima sa donje strane tablu od COMFORT PU pene T25, debljine 2 cm, dok su na gornjoj strani u slojevima, postavljene SKY CELL pena S25 debljine 2 cm, preko je HR pena debljine 3 cm. HR pena je pena velike gustine koja zadržava elastičnost i udobnost i nakon višegodišnje upotrebe. Ima ćelije otvorenog tipa koje omogućavaju bolji protok vazduha.

Sa gornje strane dušeka je 3cm MEMORY visco-elastične pene VA 45 (pena koja savršeno reaguje na oblik i temperaturu tela i ne vraća se odmah u prvobitnii položaj , nego se primiri pod pritiskom, istovremeno pružajući zadivljujući i blagotvorni osećaj prijatnosti i uživanja u snu.

Sve ove tri pene pružaju najveći stepen udobnosti i istovremeno daju maksimalnu ergonomsku i ortopedsku podršku telu, obezbeđujući snagu za podnošenje većeg i jačeg opterećenja.

Upoznajte ovaj revolucionarni dušek, savršeno osmišljen kako bi vam pružio ultimativno udobno iskustvo spavanja.