Prestige

28,950 rsd 59,000 rsd
20,265 rsd 41,300 rsd

Prestige je jedan od dušeka koji se ubraja u višu kategorijju dušeka, a to nije zbog njegove visine već zbog vrsta materijala koji su korišćeni prilikom njegove izrade.

Poništi
Šifra: PRES Kategorije ,
Detaljnije

Detaljnije

Prestige – presek dušeka:


1. MEMORY PENA 3 cm
2.  SKY CELL PENA 8 cm
3. PU PENA 8 cm
4. LATEX 3 cm sa 7 zona tvrdoće
5.  Zaštitno platno
6.  Yuflin
7.  Skidajuća štepana navlaka sa antialergijskom i antibakterijskom zaštitom

 

 

On spada u grupu tvrđih penastih dušeka ali je jedan od retkih koji se može pohvaliti time da je dvostran.

Strukuturu dušek čini čak 4 vrsta pena koje su korišćene pri njegovoj izradi. To su PU, sky cell,momorijska i latex  pena.

Osnovu dušeka kao i kod većeni penastih dušeka čine PU i Sky Cell pena, dok zavšrne slojeve sa gornje i donje strane dušeka kvalitetnije i udobnije vrste pena odnosno Latex pena i memorijska pena.

Lateks je prirodan materijal koji se pravi od kaučuka i postavlja se u visini od 3cm. Ovaj materijal pruža čvrstu a prilagodljivu podlogu za spavanje.

Lateks je materijal koji je negostoljubiv za grinje i bakterije čineći time higijensku površinu za spavanje. Latex pena koja se koristi u izradi dušeka Prestige poseduje 7 zona tvrdoće, koje omogućavaju kvalitetniju potporu telu.

Memorijska pena se postavlja sa donje strane dušeka u visini od 3 cm.

Ova pena se prilagođava telu u kontaktu sa pritiskom i teperaturom, jednako raspoređujući težinu tela. Kada se pritisak ukloni memori pena se vraća u svoj provobitni oblik. Memory pena dušeku daje dodatnu udobnost i mekoću koja je glavna karakteristika ovog dušeka i zbog cega je jedan od najprodavanijih modela.

Latex strana dušeka Prestige je gornja strana i ona predstavlja tvrđu stranu dušeka, dok je donja strana sa memorijskom penom za nijansu meksa.

Dušek Prestige poseduje kvalitenu skidajuću štepanu navalku, koja u sebi sadrži antialergijsku i antibakterijsku zaštitu koja sprečava skupljanje bakterija i grinja.

Navlaka se sastoji od 80 % pamuka i 20% likre i može se prati u veš mašini na 30 stepeni.