jastuk

Perfect jastuk

1,550 rsd

Perfect jastuk sastoji se od  seckane memorijske pene, dimenzija 40×60 i visine 14cm. Što se tiče oblika ovog jastuka on je duguljast, sličan klasičnim jastucima.

Šifra: JPE Kategorija
Detaljnije

Detaljnije

Perfect jastuk je napravljen od  seckane memorijske pene, dimenzija 40×60 i visine 14cm. Što se tiče oblika ovog jastuka on je duguljast, sličan klasičnim jastucima.

Unutrašnjost Perfect jastuka sastoji se od sitno seckane memorijske pene. Jastuk je urađen inovativnom tehnologijom koja omogućava jastuku da diše, pa je samim tim prijatniji za spavanje.

Jedna od prednosti ovog modela, iako nema potrebe za time, je u tome što punjenje iz ovog dušeka može izvaditi i preoblikovati.

Perfect jastuk preporučujemo za različite položaje spavanja.

Ovaj model jastuka poseduje antialergijsku navlaku koja se ne skida. Ceo jastuk se može prati na temperaturi od 30 stepeni.

Šta je memorijska pena?

Memorijska pena je specijalna vrsta materijala koja reaguje na pritisak i temperaturu pri čemu joj se menja oblik. Zbog toga, prilikom spavanja na jastuku od memorijske pene, ona se prilagođava obliku glave,vrata, ramena, usiju ravnomerno raspoređujući tezinu. Kada se pritisak ukloni memori pena se vraća u svoj provobitni oblik. Ovo je ujedno i najveća prednost ove vrste pene koja obezbeđuje vrhunsku udobnost.

Prednosti memori pene su sledeće:

  • Ravnomerno raspoređivanje težine tela,
  • Idealno prilagođavanje telu,
  • Smanjen pritisak na kičmu,
  • Otpornost na bakterije i grinje.