Indietro
Prodotto precedente
Pet bed 6,000 rsd 3,000 rsd
Prodotto successivo
Memo Sky - Baby 6,050 rsd 9,000 rsd

Orto Sky – Baby

4,950 rsd 7,800 rsd

Kod ovog modela dušeka svaka opruga je obučena u pamučnu tkaninu što joj daje izdržljivost, a ujedno i prozračnost. Dušeci sa džepičastim jezgrom su naime poznati kao najprozračniji dušeci te su primereni onima koji se u toku noći prekomerno znoje, što je kod beba čest slučaj.

aae

 

Poništi
Šifra: OS-BABY Kategorija
Detaljnije

Detaljnije

Orto Sky Baby – presek dušeka:

 

1  DŽEPNO JEZGRO  10 cm
1 EcoFilc
1  Sky cell pena 2 cm (obostrano)
1  Zaštitno platno
1  Yuflin
1  Skidajuća štepana navlaka sa antialergijskiom zaštitom 80% pamuk 20% poliester
1  Ivična ojačanja od Sky Cell pene  debljine 5 cm

 

Glavne karakteristike dušeka sa džepičastim jezgrom su opruge. Radi se o malim, individualnim oprugama, koje deluju svaka za sebe. Pritom prate oblik, tela i kičme nudeći savršenu potporu kako bi ostala u pravilnom položaju. Džepičaste opruge podupiru telo po čitavoj dužini omogućavajući kičmi pravilan položaj kako bi se mišići u toku sna opustili i odmorili uz što manje pomeranja.

Svaka opruga je obučena u pamučnu tkaninu što joj daje izdržljivost, a ujedno i prozračnost. Dušeci sa džepičastim jezgrom su naime poznati kao najprozračniji dušeci te su primereni onima koji se u toku noći prekomerno znoje, što je kod beba čest slučaj.

Napredna tehnologija samostalnih opruga omogucava odziv samo onih opruga na koje telo vrši pritisak, pa je iz tog razloga kičma uvek u pravilnom položaju.

Dušeci za bebe pružaju deci potporu tokom ležanja i to na delovima tele gde je to najvažnije – vrat, kičma i kukovi.

Ovo je dušek srednje tvrdoće sa džepnim žičanim jezgrom i slojem sunđera za dodatni komfor.

Orto Sky Baby dušek ima skidajuću štepanu navlaku sa antialergijskom i antibakterijskom zaštitom koja sadrži 80 % pamuka i 20 % poliestera. Platno kojim su prekriveni anatomski dušeci za bebe zaštićeno je od grinja i bakterija. Navlaku možete oprati u mašini za veš na 30 ⁰C što je čini lakom za održavanje.

Dodatne informacije

Dodatne informacije

Dimenzije bebi duseka

60×120, 70×140, 80×160