Indietro
Prodotto precedente
Exclusive 56,700 rsd 115,900 rsd
42,525 rsd 86,925 rsd
Prodotto successivo
Latex 40,100 rsd 81,950 rsd
30,075 rsd 61,463 rsd
Akcija!

Nautilus

27,200 rsd
16,320 rsd

Džepno žičano jezgro sa 7 zona tvrdoće predstavlja prilagodljivu i dinamičku podršku za svaki oblik tela u svim položajima spavanja. Nautilus pruža odličnu potporu Vašim leđima, kičmi, kukovima, glavi i vratu.

aae

 

Poništi
Šifra: NAU Kategorije , ,
Detaljnije

Detaljnije

Nautilus – presek dušeka:

 

1  DŽEPNO JEZGRO 7 ZONA TVRDOĆE 16cm
1  EcoFilc tvrdo impregniran
1  HR PENA 35/36 4 cm
1  Zaštitno platno
1  Yuflin
1  Ivična ojačanja od HR PENE 35/36 debljine 8 cm
1  Ne skidajuća štepana navlaka sa antialergijskiom zaštitom

 

Nautilus je dušek koji će Vam pružiti balansiranu potporu telu što omogućava oslobađanje tela od pritiska i odmor tokom spavanja.

Džepno žičano jezgro ima 7 zona tvrdoće koje su ergonimski dizajnirane i raspoređene tako da pružaju odgovarajući otpor svakom delu tela. Svaka zona obezbeđuje optimalnu potporu određenom delu tela i u potpunosti mu se prilagođava. Mekše opruge se nalaze kod nogu i glave pružajući odgovarajuću podršku dok čvršće opruge podržavaju lumbalni deo kičme i kukove.

Kod džepnog žičanog jezgra je smanjen povratni pritisak na telo pri spavanju i omogućena je odlična izmena vlage i provodljivost vazduha.

HR pena je materijal visokih performansi koji karakteriše visoka elastičnost i izrazit efekat opruge kao i izuzetna trajnost i izdržljivost. HR pena (hladno livena pena) je napravljena na bazi poliuretana kao i sve druge sintetičke pene ali je neuporedivo bolja. Ova pene su sačinjene od otvorenih ćelija što omogućava neometan protok vazduha čineći površinu za spavanje svežijom i čistijim. HR pene se odlikuju izuzetnim ortopedskim svojstvima i pogodne su za osobe sa povećanom telesnom težinom i osobe koje imaju problema sa vratom, kičmom i kukovima.

Silikonizirana vlakna omogućavaju optimalnu razmenu temperature uzmeđu tela i dušeka.

Dušek ima ne skidajuću štepanu navlaku sa antialergijskom i antibakterijskom zaštitom koja sadrži 80 % pamuka i 20 % poliestera. Navlaku možete oprati u mašini za veš na 30 ⁰C što je čini lakom za održavanje.