Indietro
Prodotto precedente
Fresh EcoSleep 23,500 rsd 17,625 rsd
Prodotto successivo
Klasik

25,500 rsd - 44,000 rsd 15,300 rsd - 26,400 rsd

Akcija!!!!!

Memory Springs

31,400 rsd - 55,900 rsd 23,550 rsd - 41,925 rsd

Memory Springs dušek je dušek iz Limited Edition kolekcije. Dostupan je samo u ograničenim količinama i u određenim veličinama.

aae

 

Poništi
Šifra: - Kategorije , ,
Detaljnije

Detaljnije

Memory Springs – presek dušeka:

1  DŽEPNO JEZGRO  16cm – veće gustine
1  EcoFilc tvrdo impregniran
1  Sky cell 2 cm (obostrano)
1  Memory Pena 3 cm (jednostrano)
1  Zaštitno platno
1  Yuflin
1  Neskidajuća štepana navlaka sa antialergijskim i antibakterijskim platnom
1  Ivična ojačanja od HR PENE  debljine 8 cm

 

 

Memory Springs je jedan od 5 dušeka iz ograničene serije. Dostupan je samo u navedenim dimenzijama i ne može se raditi po porudžbini. Po sastavu je sličan našem  modelu Sky Memory, s tim što za razliku od njega ovaj model ima neskidajuću navlaku koja mu obezbeđuje dodatnu čvrstoću. Još jedna važna razlika je u tome što Memory Springs ima veću gustinu džepnog žičanog jegra.

Memory Springs dušek Vam omogućava dublji i kvalitetniji san i smanjuje verovatnoću buđenja tokom noći.

Memory Springs dušek predstavlja odličan izbor za svaki krevet jer pruža dovoljno podrške Vašim leđima uz superioran komfor memorijske pene. U ovom dušeku je pametno kombinovano džepno žičano jezgro i memorijska pena u cilju udobnog sna uz pravilnu podršku telu.

Pri izradi Memory Springs dušeka je korišćena tehnologija džepnog žičanog jezgra koja nudi izuzetnu podršku pomoću opruga koje su individualno upakovane u platnene džepiće.

Džepići se ponašaju kao klipovi što im omogućava da se pomeraju nezavisno jedan od drugog. Ovo dovodi do pravilne raspodele težine i smanjenja prenošenja pokreta sa jedne na drugu stranu dušeka. Džepići pružaju i udobnost i potporu dok se pomeraju u skladu sa Vašim oblikom i pokretima tela tokom spavanja što ovom dušeku značajano daje na udobnosti i poboljšanju kvalitet sna.

Sloj memorijske pene dušeku dodaje element mekoće i komfora. Memorijska pena je dizajnirana tako da se oblikuje po telu i obezbedi poršku u tačkama pritiska i time omogući pravilan položaj kičme tokom spavanja. Prilagođavajući se telu, memorijska pena, predstavlja idealnu površinu za spavanje, ublažava pritisak u tačkama dodira između Vašeg tela i dušeka i omogućava bolju cirkulaciju.

Kombinacija džepnog žičanog jezgra i memorijske pene predstavlja idealnu kombinaciju za sve one koji traže dobru potporu i udobnost.

Silikonizirana vlakna omogućavaju optimalnu razmenu temperature uzmeđu tela i dušeka čineći spavanje prijatnijim.

Memory Springs dušek ima štepanu navlaku sa antialergijskom i antibakterijskom zaštitom.