Indietro
Prodotto precedente
Fresh EcoSleep 20,500 rsd 43,850 rsd
12,300 rsd 26,310 rsd
Prodotto successivo
Latex Springs 66,350 rsd
39,810 rsd
Akcija!

Memory Springs

35,000 rsd
21,000 rsd

Memory Springs dušek je dušek iz Limited Edition kolekcije. Dostupan je samo u ograničenim količinama i u određenim veličinama.

aae

 

Poništi
Šifra: - Kategorije , ,
Detaljnije

Detaljnije

Memory Springs – presek dušeka:

1  DŽEPNO JEZGRO  16cm – veće gustine
1  EcoFilc tvrdo impregniran
1  Sky cell 2 cm (obostrano)
1  Memory Pena 3 cm (jednostrano)
1  Zaštitno platno
1  Yuflin
1  Neskidajuća štepana navlaka sa antialergijskim i antibakterijskim platnom
1  Ivična ojačanja od PU PENE  debljine 8 cm

 

 

Memory Springs je jedan od 5 dušeka iz ograničene serije. Dostupan je samo u navedenim dimenzijama i ne može se raditi po porudžbini. Po sastavu je sličan našem  modelu Sky Memory, s tim što za razliku od njega ovaj model ima neskidajuću navlaku koja mu obezbeđuje dodatnu čvrstoću. Još jedna važna razlika je u tome što Memory Springs ima veću gustinu džepnog žičanog jegra.

Memory Springs dušek Vam omogućava dublji i kvalitetniji san i smanjuje verovatnoću buđenja tokom noći.

Memory Springs dušek predstavlja odličan izbor za svaki krevet jer pruža dovoljno podrške Vašim leđima uz superioran komfor memorijske pene. U ovom dušeku je pametno kombinovano džepno žičano jezgro i memorijska pena u cilju udobnog sna uz pravilnu podršku telu.

Pri izradi Memory Springs dušeka je korišćena tehnologija džepnog žičanog jezgra koja nudi izuzetnu podršku pomoću opruga koje su individualno upakovane u platnene džepiće.

Džepići se ponašaju kao klipovi što im omogućava da se pomeraju nezavisno jedan od drugog. Ovo dovodi do pravilne raspodele težine i smanjenja prenošenja pokreta sa jedne na drugu stranu dušeka. Džepići pružaju i udobnost i potporu dok se pomeraju u skladu sa Vašim oblikom i pokretima tela tokom spavanja što ovom dušeku značajano daje na udobnosti i poboljšanju kvalitet sna.

Sloj memorijske pene dušeku dodaje element mekoće i komfora. Memorijska pena je dizajnirana tako da se oblikuje po telu i obezbedi poršku u tačkama pritiska i time omogući pravilan položaj kičme tokom spavanja. Prilagođavajući se telu, memorijska pena, predstavlja idealnu površinu za spavanje, ublažava pritisak u tačkama dodira između Vašeg tela i dušeka i omogućava bolju cirkulaciju.

Kombinacija džepnog žičanog jezgra i memorijske pene predstavlja idealnu kombinaciju za sve one koji traže dobru potporu i udobnost.

Silikonizirana vlakna omogućavaju optimalnu razmenu temperature uzmeđu tela i dušeka čineći spavanje prijatnijim.

Memory Springs dušek ima štepanu navlaku sa antialergijskom i antibakterijskom zaštitom.