Indietro
Prodotto precedente
Orto Sky - Baby 4,950 rsd 7,800 rsd
Prodotto successivo
Memoflex - Baby 6,050 rsd 10,000 rsd

Memo Sky – Baby

6,050 rsd 9,000 rsd

Dušek sa Memorijskom penom i džepnim jezgrom za najbolji odmor Vaših mališana.

Dušek pruža potpuno zdravu i bezbednu potporu za kvalitetan dečiji razvoj i maksimalnu udobnost vaših najmlađih. Kombinacija materijala ublažava pritisak dušeka na telo i omogućava idealno anatomsko prilagođavanje, bez obzira na položaj spavanja. Na pritisak reaguju samo opterećene opruge dok ostale miruju, čime se postiže željeni efekat – ubrzano opuštanje mišića, miran san i prijatan svakodnevni odmor vašeg deteta.

 

 

 

Poništi
Šifra: - Kategorija
Detaljnije

Detaljnije

Memo sky Baby presek dušeka:

 

1  DŽEPNO JEZGRO  10 cm
1  EcoFilc
1  PU pena 2 cm
1  Memory Pena 2 cm
1  Zaštitno platno
1  Yuflin
1  Skidajuća štepana navlaka sa antialergijskiom zaštitom 80% pamuk 20% poliester
1  Ivična ojačanja od PU pene debljine 5 cm

 

Glavne karakteristike dušeka sa džepičastim jezgrom su opruge. Radi se o malim, individualnim oprugama, koje deluju svaka za sebe. Pritom prate oblik, tela i kičme nudeći savršenu potporu kako bi ostala u pravilnom položaju. Džepičaste opruge podupiru telo po čitavoj dužini omogućavajući kičmi pravilan položaj kako bi se mišići u toku sna opustili i odmorili uz što manje pomeranja.

Svaka opruga je obučena u pamučnu tkaninu što joj daje izdržljivost, a ujedno i prozračnost. Dušeci sa džepičastim jezgrom su naime poznati kao najprozračniji dušeci te su primereni onima koji se u toku noći prekomerno znoje, što je kod beba čest slučaj.

Napredna tehnologija samostalnih opruga omogucava odziv samo onih opruga na koje telo vrši pritisak, pa je iz tog razloga kičma uvek u pravilnom položaju.

Dušeci za bebe pružaju deci potporu tokom ležanja i to na delovima tele gde je to najvažnije – vrat, kičma i kukovi. Platno kojim su prekriveni anatomski dušeci za bebe zaštićeno je od grinja i bakterija.

 

Sloj memorijske pene dušeku dodaje element mekoće i komfora. Memorijska pena je dizajnirana tako da se oblikuje po telu i obezbedi poršku u tačkama pritiska i time omogući pravilan položaj kičme tokom spavanja. Prilagođavajući se telu, memorijska pena, predstavlja idealnu površinu za spavanje. Ona ublažava pritisak u tačkama dodira između Vašeg tela i dušeka i omogućava bolju cirkulaciju.

Kombinacija džepnog žičanog jezgra i memorijske pene predstavlja idealnu kombinaciju za sve one koji traže dobru potporu i udobnost.

Silikonizirana vlakna omogućavaju optimalnu razmenu temperature uzmeđu tela i dušeka čineći svežijom i čistijom površinu za spavanje.

Memo Sky Baby dušek ima skidajuću štepanu navlaku sa antialergijskom i antibakterijskom zaštitom koja sadrži 80 % pamuka i 20 % poliestera. Navlaku možete oprati u mašini za veš na 30 ⁰C što je čini lakom za održavanje.

Dodatne informacije

Dodatne informacije

Dimenzije bebi duseka

60×120, 70×140, 80×160