Indietro
Prodotto precedente
Memory Springs 35,000 rsd 64,350 rsd
24,500 rsd 45,045 rsd
Prodotto successivo
Klasik 24,480 rsd 34,400 rsd
17,136 rsd 24,080 rsd

Latex Springs

78,750 rsd 88,750 rsd
55,125 rsd 62,125 rsd

Latex Springs dušek je dušek iz Limited Edition kolekcije. Dostupan je samo u ograničenim količinama i u određenim veličinama.

aae

 

 

Poništi
Šifra: - Kategorije , ,
Detaljnije

Detaljnije

Latex Springs- presek dušeka:

1  DŽEPNO JEZGRO  16cm – veće gustine
1  EcoFilc tvrdo impregniran
1  Sky cell 2 cm (obostrano)
1  Latex Pena 3 cm (jednostrano)
1  Zaštitno platno
1  Yuflin
1  Neskidajuća štepana navlaka sa antialergijskim i antibakterijskim platnom sa ukrasnom paspul trakom
1  Ivična ojačanja od HR PENE  debljine 8 cm

 

Latex Springs je jedan od 5 dušeka iz ograničene serije. Dostupan je samo u navedenim dimenzijama i ne može se raditi po porudžbini. Po sastavu je sličan našem  modelu Sky Latex, s tim što za razliku od njega ovaj model ima neskidajuću navlaku koja mu obezbeđuje dodatnu čvrstoću. Još jedna važna razlika je u tome što Latex Springs ima veću gustinu džepnog žičanog jegra.

Sky Latex je udoban,a čvrst dušek sa slojem lateksa debljine 3 cm. Sky Latex dušek pruža potpuno opuštanje, čvrst i kvalitetan san. Ovaj dušek je udoban, istovremeno je  dovoljno čvrst da pruži potporu Vašen telu i kičmi pružajući Vam miran san bez buđenja tokom noći.

U Sky Latex dušek je ugrađeno džepno žičano jezgro optimalne visine od 16 cm koje je dodatno ojačano, kako bi omogućilo što kvalitetniji san.

Pri izradi Latex Springs dušeka je korišćena tehnologija džepnog žičanog jezgra koja nudi izuzetnu podršku pomoću opruga koje su individualno upakovane u platnene džepiće.

Džepići se ponašaju kao klipovi što im omogućava da se pomeraju nezavisno jedan od drugog. Ovo dovodi do pravilne raspodele težine i smanjenja prenošenja pokreta sa jedne na drugu stranu dušeka. Džepići pružaju i udobnost i potporu dok se pomeraju u skladu sa Vašim oblikom i pokretima tela tokom spavanja što ovom dušeku značajano daje na udobnosti i poboljšanju kvalitet sna.

Lateks je prirodan materijal koji se pravi od kaučuka. Ovaj materijal pruža čvrstu a prilagodljivu podlogu za spavanje. Lateks je materijal koji je negostoljubiv za grinje i bakterije čineći time higijensku površinu za spavanje.

Silikonizirana vlakna omogućavaju optimalnu razmenu temperature uzmeđu tela i dušeka čineći spavanje prijatnijim.

Superior Memory dušek ima štepanu navlaku sa antialergijskom i antibakterijskom zaštitom.

SkyLatex je dušek koji je specijalno dizajniran za ljude koji preferiraju čvršću podlogu za spavanje. Ovaj dušek nudi viši nivo podrške i komfora.