jastuci

Latex Jastuci

4,400 rsd

Lateks jastuci su jastuci najvišeg kvaliteta i spadaju u najprestižnije proizvode za spavanje. Ukoliko tražite jastuk koji je dugotrajan, antialergijski i udoban ovo je najbolji izbor.

Šifra: JLA Kategorija
Detaljnije

Detaljnije

Lateks jastuci su jastuci najvišeg kvaliteta i spadaju u najprestižnije proizvode za spavanje. Ukoiko tražite jastuk koji je dugotrajan, antialergijski i udoban ovo je najbolji izbor.

Dimenzije ovog jastuka su 60×40 cm.

Lateks jastuk je u potpunosti izrađen od latex pene i klasičnog je oblika. Ovaj jastuk veoma dugo drži svoj oblik, ne deformiše se lako i nikad od vas neće zahtevati dodatna punjenja. Rupe na latex tabli obezbeđuju svežinu i jastuk ostaje hladan.

Latex jastuk poseduje skidajuću pamučnu navlaku koja se može prati na temperaturi od 40 stepeni.

Šta je Latex pena?

Zahvaljujući svojim odličnim karakteristikama lateks je danas jedna od najprestižnijih pena u izradi proizvoda namenjim spavanja.

Lateks se dobija preradom prirodnog kaučuka i poseduje više nivoa udobnosti. Kao materija otpornije je od memorijske pene. Lateks pena nastoji da se prilagodi pritiku i da ublaži otpor, ali za razliku od memorijske pene nemate osećaj da tonite u lateks penu. Latex pena je veoma otporna na alergije i postoji već nekoliko decenija.

Prednosti:

  • lateks je 100% prirodan materijal,
  • neverovatno je dugotrajan,
  • pružanje optimalne potpore i udobnosti,
  • ravnomerno raspoređivanje težine tela,
  • sprečava rast bakterija i grijanja,
  • dobro reguliše vazduh i vlagu.