Indietro
Prodotto precedente
premijera 800 Premijera 14,500 rsd - 30,200 rsd 12,325 rsd - 25,670 rsd
Prodotto successivo
Fresh EcoSleep 17,100 rsd - 31,800 rsd 14,535 rsd - 27,030 rsd
Akcija!

Divine Dream

17,100 rsd - 30,500 rsd 14,535 rsd - 25,925 rsd

Divine Dream dušek je dušek iz Limited Edition kolekcije. Dostupan je samo u ograničenim količinama i u određenim veličinama.

aae

 

 

 

Poništi
Šifra: SKYF-1 Kategorije , ,
Detaljnije

Detaljnije

Divine dream – presek dušeka:

1DŽEPNO JEZGRO  16cm – veće gustine

1  EcoFilc tvrdo impregniran

1  Sky cell pena 2 cm (obostrano)

1  Zaštitno platno

1  Yuflin

1 Neskidajuća navlaka punjena koflinom

1  Ivična ojačanja od HR PENE  debljine 8 cm

 

Divine Dream je jedan od 5 dušeka iz ograničene serije. Dostupan je samo u navedenim dimenzijama i ne može se raditi po porudžbini. Po sastavu je sličan našem najprodavanijem modelu Sky Fresh, s tim što za razliku od njega ovaj model ima neskidajuću navlaku koja mu obezbeđuje dodatnu čvrstoću. Još jedna važna razlika je u tome što Divine dream ima veću gustinu džepnog žičanog jegra.

Divine Dream je dušek srednje tvrdoće sa džepnim žičanim jezgrom i slojem Sky cell pene za dodatni komfor. Rađen je po uzoru na Sky Freh koji je jedan od naših najprodavanih modela dušeka.

Džepno žičano jezgro obezbeđuje dovoljno podrške za Vaše telo. Kod džepnog žičanog jezgra opruge su individualno upakovane u platnene džepiće. Svaki džepić posebno reaguje raspoređujući Vašu težinu ravnomerno preko površine dušeka pružajući potporu gde je najpotrebnija i na taj način Vam pruža adekvatnu potporu i udonost.

Džepno žičano jezgro predstavlja prilagodljivu podlogu za sve položaje spavanja optimalno se prilagođavajući Vašoj težini, obliku Vašeg tela i pokretima tokom spavanja.

Kombinacija džepnog žičanog jezgra i SKY Cell pene pojačava relaksaciono delovanje i pospešuje metabolizam. Ovaj dušek koji pruža odličnu potpru onemogućavajući da se otkotrljate tokom noći.

Silikonizirana vlakna omogućavaju optimalnu razmenu temperature uzmeđu tela i dušeka čineći svežijom i čistijom površinu za spavanje.