Akcija!!!!!

Ultra plus

29,550 rsd - 59,300 rsd 23,640 rsd - 47,440 rsd

Ultra plus je dušek visine 27 cm i modernog dizajna, a dizajniran je za osobe koje vole da izaberu luksuz i mirno prespavanu noć. Obezbediće najbolje iskustvo spavanja do sad.

aae

 

Poništi
Šifra: ultraplus Kategorije ,
Detaljnije

Detaljnije

Ultra plus – presek dušeka:

  1. SKY CELL pena visine 2 cm
  2. Džepno Pocket spring jezgro visine 16c
  3. Eco filc 500 grama tvrdo impregniran (obostrano)
  4. SKY CELL pena visine 3 cm
  5. Zaštitno platno
  6. YUFLIN 300 grama
  7. Neskidajuća štepana navlaka
  8. Ivična ojačanja od PU pene, debljine 8 cm

 

 

 

 

Ultra plus je idealan dušek za ljubitelje veoma visokih dušeka. Visina ovog modela je oko 27 cm. Ultra plus je anatomski dušek koji pruža maksimalan komfor i relaksaciju.

Osnovu ovog dušeka čini džepno jezgro.

Džepno žičano jezgro obezbeđuje dovoljno podrške za Vaše telo. Kod džepnog žičanog jezgra opruge su individualno upakovane u platnene džepiće. Svaki džepić posebno reaguje raspoređujući Vašu težinu ravnomerno preko površine dušeka pružajući potporu gde je najpotrebnija i na taj način Vam pruža adekvatnu potporu i udobnost. Kičma je uvek ravna i u pravilnom položoju bez obzira na to u kom položaju spavate.

Džepno jezgro neometano reguliše položaj dve osobe na dušeka, čak i ako postoji razlika u težini čime je postignuta veća udobost. Džepno jezgro obezbeđuje konstantan protok vazduha kroz dušek, a tim i sveže i čisto okruženje za spavanje.

Sloj Eco filc, YUFLIN i SKY CELL pene dušeku obezbeđuje dodatnu čvrstinu i tvdoću. SKY CELL pena je posebna vrsta PU pene sa otvorenim ćelijama. Ona je trajnija i otpornija na mehaničke uticaje. Sistem otvorenih ćelija omogućava da svež vazduh neprestano kruži i tako osigurava neprestano provetravanje i zdravu klimu za spavača. Zahvaljujući ovim svojstvima SKY CELL pene u dušeku se ne zafržavaju isparenja, a samim tim u njemu ne mogu da se razviju mikroorganizmi, grinje, niti plesan i prašina, pa je zdrav san zagarantovan tokom čitavog perioda korišćenja.

Zahvaljujući visini posebno je pogodan za osobe koje imaju problema prilikom ustajanja iz kreveta, kao i problema sa kolenima i kukovima.

Ovo je dušek modernog dizajna. Lice dušeka čini neskidajuća štepana navlaka sa antialergijskim i antibakterijskim svojstima, dok su bočne strane izrađene od čvrste sive sofa bed tkanine koja dušeka obezbeđuje dodatnu čvrstinu i izdržljivost. Jedinstveno tkanje dušeka obezbeđuje prijatan osećaj u dodiru sa kožom.

Ultra plus je spoj udobnog i tvrdog dušeka. Spada u dušeke premium kvaliteta.