Indietro
Prodotto precedente
Jastuk za ljubimce 1,200.00 rsd 2,000.00 rsd
Prodotto successivo
Lavander 23,300.00 rsd 46,550.00 rsd
Akcija!

Ultra plus

17,150.00 rsd 34,450.00 rsd

Ultra plus je dušek visine čak 30 cm i modernog dizajna, a dizajniran je za osobe koje vole da izaberu luksuz i mirno prespavanu noć. Obezbediće najbolje iskustvo spavanja do sad.

aae

 

Poništi
Šifra: ultraplus Kategorije ,
Detaljnije

Detaljnije

Ultra plus – presek dušeka:

  1. SKY CELL pena visine 2 cm
  2. Džepno Pocket spring jezgro visine 16c
  3. Eco filc 500 grama tvrdo impregniran (obostrano)
  4. SKY CELL pena visine 3 cm
  5. Zaštitno platno
  6. YUFLIN 300 grama
  7. Neskidajuća štepana navlaka
  8. Ivična ojačanja od PU pene, debljine 8 cm

 

 

 

 

Ultra plus je idealan dušek za ljubitelje veoma visokih dušeka. Visina ovog modela je čak 30 cm. Ultra plus je anatomski dušek koji pruža maksimalan komfor i relaksaciju.

Osnovu ovog dušeka čini džepno jezgro.

Džepno žičano jezgro obezbeđuje dovoljno podrške za Vaše telo. Kod džepnog žičanog jezgra opruge su individualno upakovane u platnene džepiće. Svaki džepić posebno reaguje raspoređujući Vašu težinu ravnomerno preko površine dušeka pružajući potporu gde je najpotrebnija i na taj način Vam pruža adekvatnu potporu i udobnost. Kičma je uvek ravna i u pravilnom položoju bez obzira na to u kom položaju spavate.

Džepno jezgro neometano reguliše položaj dve osobe na dušeka, čak i ako postoji razlika u težini čime je postignuta veća udobost. Džepno jezgro obezbeđuje konstantan protok vazduha kroz dušek, a tim i sveže i čisto okruženje za spavanje.

Sloj Eco filc, YUFLIN i SKY CELL pene dušeku obezbeđuje dodatnu čvrstinu i tvdoću. SKY CELL pena je posebna vrsta PU pene sa otvorenim ćelijama. Ona je trajnija i otpornija na mehaničke uticaje. Sistem otvorenih ćelija omogućava da svež vazduh neprestano kruži i tako osigurava neprestano provetravanje i zdravu klimu za spavača. Zahvaljujući ovim svojstvima SKY CELL pene u dušeku se ne zafržavaju isparenja, a samim tim u njemu ne mogu da se razviju mikroorganizmi, grinje, niti plesan i prašina, pa je zdrav san zagarantovan tokom čitavog perioda korišćenja.

Zahvaljujući visini od 30 cm posebno je pogodan za osobe koje imaju problema prilikom ustajanja iz kreveta, kao i problema sa kolenima i kukovima.

Ovo je dušek modernog dizajna. Lice dušeka čini neskidajuća štepana navlaka sa antialergijskim i antibakterijskim svojstima, dok su bočne strane izrađene od čvrste sive sofa bed tkanine koja dušeka obezbeđuje dodatnu čvrstinu i izdržljivost. Jedinstveno tkanje dušeka obezbeđuje prijatan osećaj u dodiru sa kožom.

Ultra plus je spoj udobnog i tvrdog dušeka. Spada u dušeke premium kvaliteta.