Akcija!!!!!

Ravni

8,880 rsd 7,548 rsd

Krevet Ravni je najjednostavniji model kreveta u našoj ponudi. Ovaj krevet radi se samo u dve dimenzije: 90×190 i 90×200.

Poništi
Šifra: KSRA Kategorije ,
Detaljnije

Detaljnije

Krevet Ravni je najjednostavniji model kreveta u našoj ponudi. Ovaj krevet radi se samo u dimenziji 90×200. Ovaj model kreveta dolazi samo u natur boji.

Ukoliko  prilikom izbora kreveta prvenstveno gledate nisku cenu onda je ovo pravi izbor za vas.

Krevet Ravni pravi se od laminirane bukve odnosno bukve druge klase. Debljina stranica (sajtni) ovog kreveta iznosi 2 cm, debljina uzglavlja i uznožja iznosi 2 cm, a debljina nogica 4cm.  Visina uznožja je 48,5 cm, visina stubića na uznožju 49,5, dok visina uzglavlja i stubića uzglavlja iznose 68,5 i 69,5 cm.

Cene su prikazane za unutrašnje dimenzije kreveta, tj. krevet je kompatibilan sa dušekom iste dimenzije dok spoljašnje dimenzije kreveta iznose 8 cm više po dužini i 6 cm po širini (npr. spoljašnje dimenzije kreveta 160×200 iznose 166×208)

U cenu kreveta uračunata je podloga za dušek-letvice od punog drveta.

Po potrebi uz ovaj model kreveta moguće je poručiti fioke. Fioke se postavljaju ispod kreveta i predstavljaju savršeno mesto za odlaganje posteljine ili stvari. Ispod singl kreveta moguće je staviti dve fioke, a ispod bračnih modela četiri.

U slučaju potrebe za dodatnim pomoćnim ležajem ispod kreveta možete staviti krevet fioku koja je idealno rešenje u slučaju manjka prostora.

Takođe u ponudi imamo i moderne natkasne koje možete naručiti u istim bojama kao i krevet i na taj način svoju spavaću sobu pretvoriti u omiljeno mesto za odmor i relaksaciju.

Napomena: U cenu kreveta nije uračunat dušek.