Indietro
Prodotto precedente
premijera 800 Premijera 15,500 rsd - 32,300 rsd 12,400 rsd - 25,840 rsd
Prodotto successivo
Memory Springs 23,650 rsd - 43,300 rsd 18,920 rsd - 34,640 rsd
Akcija!!!!!

Fresh EcoSleep

17,650 rsd - 32,650 rsd 14,120 rsd - 26,120 rsd

Fresh EcoSleep dušek je dušek iz Limited Edition kolekcije. Dostupan je samo u ograničenim količinama i u određenim veličinama.

aae

 

Poništi
Šifra: FECOS Kategorije , ,
Detaljnije

Detaljnije

Fresh EcoSleep – presek dušeka:

 

DŽEPNO JEZGRO  16cm – veće gustine

1  EcoFilc tvrdo impregniran

1  Kornet Sky cell pena visine 4cm/ Sky cell pena visine 2cm

1  Zaštitno platno

1  Yuflin

1 Neskidajuća navlaka punjena koflinom

1  Ivična ojačanja od HR PENE  debljine 8 cm

 

Fresh EcoSleep je jedan od 5 dušeka iz ograničene serije. Dostupan je samo u navedenim dimenzijama i ne može se raditi po porudžbini. Po sastavu je sličan našem najprodavanijem modelu Sky Fresh-u.

Dušek Fresh EcoSleep, kao i ostali modeli iz ove ograničene serije, ima gušće džepno žičano jegro od standarnih dušeka iz Sky kolekcije.

Fresh EcoSleep je dušek srednje tvrdoće sa džepnim žičanim jezgrom i slojem Sky cell pene za dodatni komfor. Rađen je po uzoru na Sky Fresh koji je jedan od naših najprodavanih modela dušeka. Sa jedne strane dusek nalazi se sloj Sky cell korneta u visini od cm, a sa druge strane 2cm Sky cell pene.

Džepno žičano jezgro obezbeđuje dovoljno podrške za Vaše telo. Kod džepnog žičanog jezgra opruge su individualno upakovane u platnene džepiće. Svaki džepić posebno reaguje raspoređujući Vašu težinu ravnomerno preko površine dušeka pružajući potporu gde je najpotrebnija i na taj način Vam pruža adekvatnu potporu i udonost.

Džepno žičano jezgro predstavlja prilagodljivu podlogu za sve položaje spavanja optimalno se prilagođavajući Vašoj težini, obliku Vašeg tela i pokretima tokom spavanja.

Kombinacija džepnog žičanog jezgra i SKY Cell pene pojačava relaksaciono delovanje i pospešuje metabolizam. Ovaj dušek koji pruža odličnu potpru onemogućavajući da se otkotrljate tokom noći.

Ovaj model je dostupan u neskidajućoj štepanoj navlaci koja mu obezbeđuje dodatnu čvrstoću.

Silikonizirana vlakna omogućavaju optimalnu razmenu temperature uzmeđu tela i dušeka čineći svežijom i čistijom površinu za spavanje.