Indietro
Prodotto precedente
3D Latex 20,200.00 rsd 40,500.00 rsd
Prodotto successivo
Aurora Bračni 21,600.00 rsd 23,760.00 rsd
Akcija!

3D Memory

19,600.00 rsd 39,100.00 rsd

3D Memory svrstava se u najkvalitetnije penaste dušeke koji se preporučuju za kilaže preko 100 kg. Ukoliko želite mirno da spavate i da se probudite odmorni onda je 3D Memory pravi izbor za vas.
urouscair

Poništi
Šifra: - Kategorije ,
Detaljnije

Detaljnije

3D Memory – presek dušeka:

presek-3d1  MEMORY PENA 3 cm

1  SOFT PENA 4cm

1  3D SKY CELL pena 7cm

1  3D PU pena 7cm

1  Zaštitno platno

1  3D Filter skidajuća štepana navlaka sa antialergijskom i antibakterijskom membranom. Sprečava kondezaciju i neutrališe toplotu

 

Dušek 3D Memory spada u grupu tvrđih dušeka i visine je 22 cm.

Razlika između ovog dušeka i 3D Latex je u završnom sloju: kod 3D Memory završni sloj čini 3cm memory pene, a kod 3D Latexa završni, gornji sloj čini 3cm Latex pene.

3D Memory se sastoji od 4 vrste pene: Memory pene, Soft pene, 3D sky celle pene i 3D PU pene.

Osnova dušeka su PU i Sky Cell pena koje daju čvrstinu dušeku i one se postavljaju u visini od po 7 cm obe.

Kombinacija PU I Sky Cell pene predstavlja odličnu osnovu za dušek, jer PU pena daje čvrstinu i tvrdoću dušeka dok sky cell pena omogućava nesmetano cirkulisanje vazduha kpoz dušek.

Memorijska pena se postavlja sa gornje strane dušeka u visini od 3 cm. Ova pena se prilagođava telu u kontaktu sa pritiskom i teperaturom, jednako raspoređujući težinu tela. Kada se pritisak ukloni memori pena se vraća u svoj provobitni oblik. Memory pena dušeku daje dodatnu udobnost i mekoću koja je glavna karakteristika ovog dušeka. Zbog ovoga je Memoflex jedan od najprodavanijih modela.

Pored Memory pene posebnu udobnost ovom dušeka daje i sloj SOFT pene u visini od 4cm. Soft pena je mekana pena visokog kvaliteta koja se postavlja ispod latex pene kako bi omogućila maksimalnu udobnost i osećaj relaksacije.

3D Memory poseduje kvalitenu skidajuću štepanu navlaku, koja u sebi sadrži antialergijsku i antibakterijsku zaštitu koja sprečava skupljanje bakterija i grinja. Navlaka sprečava kondenzaciju i neutrališe toplotu.

Ukoliko želite da iskusite maksimalnu relaksaciju i superioran komfor onda je 3D Memory pravi izbor za vas.